avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara!As fi interesata sa stiu si eu daca in anul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara!As fi interesata sa stiu si eu daca in anul 2025 sporul ...

Buna seara!As fi interesata sa stiu si eu daca in anul 2025 sporul de doctorat in invatamant este tot plafonat la nivelul anului 2018!(adica 950 brut).Va multumesc foarte mult pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: tonita corina , utilizator 18:11, 8 Februarie 2025
Din 2018 și până în prezent, sporul de doctorat este de 950 de lei.
Va multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. urmeaza sa ma angajez intr-o institutie publica ... Anca1005 Anca1005 Buna seara. Urmeaza sa ma angajez intr-o institutie publica. Postul vizat, implica si acordarea sporului pentru titlul stiintific de doctor. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Sporul de doctorat Marcy79 Marcy79 Bună ziua! Am o neclaritate în privința cuantumului sporului de doctor. Din ce am citit eu, potrivit Legii 153/2017, sporul de doctor este în cuantum de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sunt medic si am obtinut titlul de doctor in stiinte ... petronela ionescu petronela ionescu buna ziua sunt medic si am obtinut titlul de doctor in stiinte in 2008 si imi desfasor activitatea in domeniul in care am doctoratul De la spital primesc ... (vezi toată discuția)