avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua Am o întrebare dacă am împrumutat masina ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua Am o întrebare dacă am împrumutat masina si șoferul ...

Bună ziua
Am o întrebare dacă am împrumutat masina si șoferul a avut accident cu dăuna totala(șoferul a decedat) au ca și proprietară cum pot sa recuperez paguba
Nu am avut CASCO

Alte discuții în legătură

Mama mea a facut un accident cu o masina imprumutata Giorgiana2 Giorgiana2 Mama mea a facut accient cu o masina imprumutata de la un service.. Acum mama mea nu mai exista si eu am ramas singurul mostenitor... Cei de la service de unde ... (vezi toată discuția)
Accident dupa dauna totala MirceaEne MirceaEne Buna ziua, In urma cu 3 luni am fost implicat intr-un accident si firma asiguratoare a decis sa imi plateasca dauna totala autoturismului meu. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Incadrare in dauna economica totala Simion2017 Simion2017 Buna ziua, Am avut un accident auto vinovatul fiind celelat sofer(nu eu). Nu am casco asa ca paguba trebuie sa o recuperez de la asiguratorul de rca al ... (vezi toată discuția)