avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vreau sa ma inscriu la anaf cu firma in spv
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vreau sa ma inscriu la anaf cu firma in spv

Buna ziua, vreau sa ma inscriu la anaf cu firma in spv, la inscriere am completat informatiile, dar imi cere cele doua fisiere. Cum procedez? Ce documente am nevoie si cum sa fac? Imi da eroare, precum ca fisierul pdf nu este semnat, dar eu l am semnat electronic.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:18, 9 Februarie 2025
detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program 392b lulu58 lulu58 Stie cineva daca a aparut anul acesta (2015) programul pentru declaratia 392B (aferent anului 2014). Daca da, unde il pot gasi? (vezi toată discuția)
Transmitere electronic declaratii 100.300.301.710 anamariacelik anamariacelik cum se transmit electronic declaratiile L100;300;301;710 incarcate in programul distribuit de ANAF? va multumesc pentru ajutor (vezi toată discuția)
112 ma dispera danadanei danadanei de ce primesc un astfel de mesaj :Starea: <<Fisierul depus nu este o declaratie D112 Eroare: Certificatul nu este unul achizitionat de la furnizorii de ... (vezi toată discuția)