avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua La bloc chiriașul de deasupra a inundat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua La bloc chiriașul de deasupra a inundat baia ,de ...

Bună ziua
La bloc chiriașul de deasupra a inundat baia ,de 4 zile l-am anunțat și nu vrea să întrerupă apa și nici administratorul de bloc nu a făcut nimic în aceasta privința.
Chiriașa mea mi-a făcut filmulet și pică intr-una pe la bec și exista riscuri .
Ce se poate face în acest caz ? Proprietarul de deasupra nici nu a venit să vadă măcar.

Alte discuții în legătură

Porprietar cu probleme de negasit alinabratu2000 alinabratu2000 Proprietarul de deasupra mea, care nu locuieste in apartament ci il inchirieaza sau e gol, ma inunda sistematic. Am vrut sa-l gasesc dar nimeni nu stie nimic ... (vezi toată discuția)
Inundatie vecini cu apa prin bec - cine e vinovat si ce se poate face adela88 adela88 Dintr-o data pisica mea fuge de pe pervaz si aud un zgomot ca o trosnitura mica pe repeat. Ma duc sa vad ce boacane face dar, saraca, tot ce facea era sa se ... (vezi toată discuția)
Probleme inundatii repetate de la vecinul de sus SimonaPascanu SimonaPascanu Buna ziua, Apelez la expertiza Dvs. pentru a incerca sa rezolv o situatie cu care ne confruntam de cca 6 ani de zile, de cand proprietarul apartamentului ... (vezi toată discuția)