avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am 27 de ani. Trebuie sa fac o operație ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am 27 de ani. Trebuie sa fac o operație la creier ...

Bună ziua . Am 27 de anii . Trebuie sa fac o operație la creier de scleroza pe partea stanga . Întrebarea mea este . Trebuie sa fie o ruda mama sau sora la ziua respectiva când ești operat . Trebuie și acordul lor sa ma opereze ? Și dacă da . Nu mai ma operează ? . În mod normal trebuie eu sa îmi dau acordul și semnatura.

Alte discuții în legătură

Bună ziua . am 27 de anii . trebuie sa fac o operație la creier ... Adrian@adița Adrian@adița Bună ziua . Am 27 de anii . Trebuie sa fac o operație la creier de scleroza pe partea stanga . Întrebarea mea este . Trebuie sa fie o ruda mama sau sora la ... (vezi toată discuția)
Cas decontare operatie privat Abro Abro Buna ziua, Este foarte probabil sa fie necesar sa fac o operatie pe creier in curand. Diagnosticul este epilepsie partiala opercul stang. RMN-ul decontat de ... (vezi toată discuția)
Operatie chirurgicala fara voia pacientului akaticas akaticas Buna ziua O persoana de 65 ani cu tumoare la creieri nu doreste operatie, familia doreste operatiea (la sfatul medicului). Intrebarea mea este daca se poate ... (vezi toată discuția)