avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... operatie chirurgicala fara voia pacientului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

operatie chirurgicala fara voia pacientului

Buna ziua
O persoana de 65 ani cu tumoare la creieri nu doreste operatie, familia doreste operatiea (la sfatul medicului). Intrebarea mea este daca se poate opera fara voia lui doar cu semnatura familiei. Precizez ca pacientul este in deplinatatea facultatilor mintale (deocamdata).
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:27, 28 Noiembrie 2016
Daca are discernamant, persoana e capabila sa decida singura pt ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament Josephine_Morrani Josephine_Morrani Buna ziua, Situatie: D-na X, prietena de familie, lasa mostenire (prin testament autentic), personei Y un imobil. D-na X nu are rude rezervatare (parinti, ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil persoana peste 70 ani aandra aandra Vreau sa cumpar un apartament de la o persoana in varsta de 79 ani. Este unic proprietar. Intrebarea mea este daca notarul este obligat sa-i ceara certificat ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am 65 de ani,nu am avut probleme psihice. vreau ... adrian1@1 adrian1@1 Bună seara! Am 65 de ani,nu am avut probleme psihice. Vreau să vând o proprietate și notarul îmi cere pe lângă ... (vezi toată discuția)