avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara!Am și eu o întrebare parchez masina la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara!Am și eu o întrebare parchez masina la vecinu nu ...

Buna seara!Am și eu o întrebare parchez masina la vecinu nu in fata porții sau în fata garajului ci la 1 metru distanta de gard iar vecinu imi spuneți sa nu mai parchez în fata casei/gardului lui.
Legal am voie sa parchez?
Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Parcare in fata casei Bogali Bogali Buna ziua. Sunt din Constanța și am cumparat o casa de curând cu deschidere teren de 6,7m și am probleme cu vecinii de la blocurile de vizavi care ... (vezi toată discuția)
Limita porti acces auto la o proprietate? twism007 twism007 Salut! O intrebare pentru informare personala. Un vecin din proprie initiativa atunci cand si-a construit gardul a decis sa isi amplaseze o poarta pietonala ... (vezi toată discuția)
Buna seara, recent m-am mutat la casa. din pacate nu pot parca ... CatalinM1989 CatalinM1989 Buna seara, Recent m-am mutat la casa. Din pacate nu pot parca masina in curte din cauza vecinilor ( toate masinile sunt parcate pe dreapta, iar casa mea ... (vezi toată discuția)