O intrebare pentru informare personala. Un vecin din proprie initiativa atunci cand si-a construit gardul a decis sa isi amplaseze o poarta pietonala si 2 porti auto in locuri diferite (la distanta de aprox 10m intre ele, pe aceeasi strada).
Acum cateva zile aparent a decis sa isi puna si semne de "Nu parcati, garaj" pe ambele porti, desi una singura poate fi folosita pe post de acces auto, cealalta avand construit un fel de mini garaj in care nu incape o masina.
Curiozitatea mea este: e posibil ca el sa aiba 2 cai de acces auto? Ce l-ar impiedica sa isi construiasca tot gardul din porti?
Ok, inteleg partea asta. Dar poti avea un numar nelimitat de porti acces auto? Practic ca in exemplul din mesajul meu - pot sa imi fac pur si simplu tot gardul din porti?
Buna ziua. Sunt si eu interesat daca poti faci pe toata lungimea gardului la strada tot cu porti de acces. Vecina mea are 3 porti (practic cat e gardul de lung, tot e cu porti) pe care a scrie nu bloca accesul! Sta si pandeste pe ghinionisti face poze si suna la tractari. Mentionez ca eu nu am curte sa parchez masina si cand vin acasa toate cele 3 locuri din fata casei mele sunt ocupate de clientii de la magazinul ei! La ea e tot timpul liber (gratie "vigilentei" sale). Mentionez ca nu am cu cine purta o discutie de bun-simt.
E legal sa faci pe toata lungimea gardului de la strada numai porti?? Multumesc.