avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Se spune ca sunt scutite de la impozit pe clădiri ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Se spune ca sunt scutite de la impozit pe clădiri anumite persoanele

Se spune ca sunt scutite de la impozit pe clădiri persoanele ale căror venituri sunt mai mici decât salariul minim pe economie, mai exact ce înseamnă ? Dacă ești coproprietar și ai o pensie minimă mai plătești impozit?Daca st 3 coproprietari la un imobil și unul are un venit mai mic decât salariul minim brut pe economie este scutit ptr cota parte pe care o are?
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 22:28, 9 Februarie 2025
Unde se spune asa ceva'?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas 6.5% din vanzare imobil? adrianadamian2009 adrianadamian2009 Mama mea apare in evidentele casei de sanatate ca decedata!?! Mama e pensionara in varsta de 80 ani si i se opresc din pensie bani pentru CAS. Medicul de ... (vezi toată discuția)
Categorie-impozit lenaghe lenaghe Buna ziua ! Exista in legislatia romaneasca, o suma minima,pt.care,poti sa fii scutit de impozit ? ( persoana fizica). Multumesc ! (vezi toată discuția)
Contributia la sanatate eleonor eleonor am un if unde eu detin 70% din actiuni,sotul 20% iar baiatul 10% as dori sa stiu cum se va face calculul contributiei la sanatate,mentionez ca nu realizam ... (vezi toată discuția)