avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara .Sunt pensionat partial anticipat cu o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara .Sunt pensionat partial anticipat cu o vechime de 23 ani ...

Buna seara .Sunt pensionat partial anticipat cu ovechime de 23ani 11luni20 zile,formata din vechime de serviciu 12 ani0luni 1 zile si 11ani 11luni19zile vechime civila. Mi-au raspuns de la Casa DE Pensii M.A.I. ca pot beneficia de pensie de drept la varsta de 60 ani,deoarece imi lipsesc 1 an si 1 luna pana la 25 de ani vechime.Am lucrat in Italia 3 ani dupa pensionare,va rog sa-mi spuneti daca pot adauga acesti 3 ani, si cum sa o fac ,pentru a beneficia de pensie de drept inainte de a implini varsta de 60 ani.Va multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata agnetak agnetak Buna ziua. Am 52 de ani si 2 luni si am stagiu de cotizare peste 39 de ani.As dori sa stiu daca ma incadrez la pensia anticipata si daca penalizarea de ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? OROSZ ANDREI OROSZ ANDREI nascuta la 05.03 1955,cu ovechime de 11ani si patru luni,pensie de gradul 3 din 1997 ,am trei copii si am lucrat si ca administrator de asociatie locatari 10 ... (vezi toată discuția)
Cand ma pot pensiona radianachim radianachim am o vechime de 24ani,11luni si 7 zile,am lucrat 20 de ani in conditii speciale si mi-sa acordat 10 ani de grupa,deci cumulat am 34ani 11 luni si 7 zile ... (vezi toată discuția)