avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara! La fel am pățit și eu cu amenda pt ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara! La fel am pățit și eu cu amenda pt Vigneta în ...

Bună seara!
La fel am pățit și eu cu amenda pt Vigbeta în Austria!
Acela Vigbeta valabilă, lipită pe parbriz, dar totuși am primit amendă în poștă!
Am tot trimis mail-uri al ei în care încercam să le explic , cu dovezi clare( bonul fiscal și Vigbeta propriu zisă), dar nicio șansă!
Întrebarea este: dacă nu achit această amendă ce se poate întâmpla?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Amenda in austria lilianaNan lilianaNan Buna ziua, Am traversat in luna iulie 2017 Austria si am cumparat vigneta, am lipit-o pe parbriz si dupa o luna am primit acasa o amenda in valoare de 120 de ... (vezi toată discuția)
Amenda ciudata?! monalisaalina monalisaalina Buna ziua,va rog tae mult dati-mi un sfat in urmatoarea speta:autocarul societatii a fost oprit de cei de la drumuri fara rovinieta,ideea era ca ea exista dar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit o amenda in valoare de 120 euro ,pentru ... maria1412 maria1412 Buna ziua, am primit o amenda in valoare de 120 euro ,pentru ca la ora 17.58 am condus in Austria fara Vignette, in conditiile in care la 18.06 am bonul cu ... (vezi toată discuția)