avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinul meu și-a făcut mai multe șanțuri pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinul meu și-a făcut mai multe șanțuri pentru drenaj... ...

Vecinul meu și-a făcut mai multe șanțuri pentru drenaj... Cu furtun.... Care le-a direcționat într-un colț din gradina lui unde a săpat o groapă... Terenul lui este un pic mai sus plus că l-am mai ridicat 50-70 cm, acum apă se scurge încet în grădină la mine, adică toată partea respectiva unde a săpat groapa de colectare, la mine tot solul este îmbibat în apă, din ce am obs intenționează să-și bage și canalizarea prin acel sistem... Dar până atunci mai este un pic, Deci eu rămân cu o mica mlaștină? Pentru că așa are chef vecinul?

Alte discuții în legătură

Buna seara, vecinul din spatele casei a decedat. moștenitorii ... Ion633 Ion633 Buna seara, Vecinul din spatele casei... A decedat... Moștenitorii au vândut terenul, noul proprietar Vine cu pretenții că hotarul din spatele casei ... (vezi toată discuția)
Vecin rau titicuta titicuta Am un vecin care imi creaza probleme si sa va spun cum:a cumparat casa de curand lipita de casa mea.Eu, inainte de a cumpara el casa, m-am inteles fb cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am urmatoarea situatie, am instalat un aer conditionat ... Daniel S. Daniel S. Buna ziua, Am urmatoarea situatie, am instalat un aer conditionat iar scurgerea acestuia care la aproxinativ 50cm de cladire, in curtea vecinului de la ... (vezi toată discuția)