Sfatul meu este sa va colectati prin instalatie proprie acele scurgeri, in caz contrar o sa aveti probleme cu cei de la mediu ca poluati solul indiferent unde este amplasat, privat sau public, si cu cei din administratie locala/firma canalizare ca nu colectati corect apa. Ca sa stiti pentru dumneavoastra, se plateste atat pentru apa pluviala cat si pentru apa menajera(indiferent modul de obtinere a acesteia, ca este la ghiuveta, sau prin alte aparate obtinuta). Mai simplu este sa recuperati intr-un recipient si il goliti la un moment stabilit sau un furtun/o teava si il conectati la scurgere. Pe langa cele spuse , asa cum au spus ceilalti participanti la forum, nu trebuie sa aduceti prejudicii vecinilor...
Daniel S. a scris:
Din pacate aceasta nu este o optiune pentru noi.
Varianta mai complicata este sa prelungesc furtunul de scurgere, cu inca 8-9m sa ajunga in afara curtii, dar cu un cost exagerat.
Raman inca interesat de un raspuns la intrabarea mea initiala, cu prelungirea scurgerii astfel incat sa cada pe pamant. Exista prevedere legala sa nu am voie sa fac asta?
Daniel