avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunicul a deținut un teren înainte de Colectiv, in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunicul a deținut un teren înainte de Colectiv, in 1990 el ...

Bunicul a deținut un teren înainte de Colectiv, in 1990 el nu a mai declarat acel teren , aproximativ din anul 2000 am inceput sa-l fosim, deși este declarat la registrul agricol, primăria ne-a refuzat dreptul să-l declarăm la impozit, pentru că nu deținem acte pe el, există o posibilitate să-i facem acte? Cu totopgraful s-a măsurat terenul dar a fost dar bani cheltuiți că nu s-a putut rezolva nimic. Și ca uzucapiune am înțeles că trebuie să plătesc impozit pe el. Cum se poate proceda?

Alte discuții în legătură

Mostenire teren wolfyman wolfyman Buna ziua. Tata a mostenit un teren (cu o casa batraneasca) de la mama lui iar mama lui il mostenise de la mama ei. Actul de mostenire vechi al bunicii spune ... (vezi toată discuția)
Atribuire suprafata de teren - probleme cezarad cezarad Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine daca se poate cu o problema. Bunicii mele i s-a atribuit in anul 1985 de catre Consiliul Popular teren in folosinta de ... (vezi toată discuția)
Succesiune sau uzucapiune de 30 de ani? calinbubu2004 calinbubu2004 buna...am si eu o problema mare...avem o casa la tara...dar nu avem act de propietate pe teren si pe casa.casa este a strabunicii lui mama. de dansa nu stim ... (vezi toată discuția)