avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Am cumparat in urma cu doi ani un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Am cumparat in urma cu doi ani un apartament la et3 ...

Buna ziua.
Am cumparat in urma cu doi ani un apartament la et3 direct de la dezvoltator.Blocul are cite un ap pe etaj.
Ulterior dezvoltatorul nu a mai vrut sa vinda restul de trei apartamente,cazind muncitorii care lucreaza ptr el in ele.Acesti muncitori pe linga faptul ca fac o mizerie de nedescris pe casa scarii,sunt si extrem de galagiosi indiferent de ora muzica foarte tare,injuraturi,beții etc.M-am trezit cu ei beti si la usa ap in care locuiesc.Am discutat cu celalat proprietar(dezvoltatorul)dar nu a luat nici o masura in legatura cu comportamentul chiriasilor/angajatilor sai.Nu stiu nici daca locuiesc cu forme legale(contract de inchiriere).Am chemat Politia de citeva ori dar nu s-a schimbat nimic.Intrucit prin natura serviciului sunt o perioada de timp plecat,am ajuns sa ma tem pentru siguranta sotiei si ficei mele.Practic sunt la capatul rabdarii.Ce ma sfatuiti ?
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2025
Aurelian05, utilizator

Alte discuții în legătură

Complotul politistilor, rog ajutor! Costin Savescu Costin Savescu Am suparat fatal pe cineva de la sectia de politie de care apartin, stiu si pentru ce. Am facut prea multe cereri de interventie la un stadion plantat linga ... (vezi toată discuția)
Vecin absurd alopici2005 alopici2005 am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea iar vecinul de sub mine este total absurd si se cearta cu aproape toti ... (vezi toată discuția)
Reclamatii nejustificate Carmen333 Carmen333 Buna seara! Acum cateva luni am cumparat un apartament care acum este in renovare. Presedintele asociatiei de locatari este nemultumit de galagie, in ciuda ... (vezi toată discuția)