avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua ,am fost cadru militar si am iesit la pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua ,am fost cadru militar si am iesit la pensie anticipata ...

Buna ziua ,am fost cadru militar si am iesit la pensie anticipata partial medical cu o vechime in armata de aprox 22 ani si daca in viitor se vor schimba legi exista posibilitatea sa pierd pensia sau sa fiu trimis la comisii de expertiza medicala?

Alte discuții în legătură

Pensie militara marks marks Buna ziua! Sint pensionar de aprox. 4 ani (Casa Nationala de Pensii) - pensionare la limita de virsta. Am iesit la pensie cu o vechime de aprox. 43 de ani. ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate m.a.i. ionica69 ionica69 Buna ziua, Actualmente sunt funcţionar public –poliţist- (am probleme medicale) si vă rog respectuos să-mi răspundeţi, dacă in baza legislaţiei ... (vezi toată discuția)
Pensie de serviciu anticipata partiala se_basti_an70 se_basti_an70 Buna seara, am si eu o nelamurire referitoare la aplicarea L179/2004,mai concret in privinta interpretarii aplicabilitatii art.20 din legea mentionata ... (vezi toată discuția)