avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cum inregistrez pe cheltuieli cota anuala de ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cum inregistrez pe cheltuieli cota anuala de amortizare la pfa?

Buna ziua, cum inregistrez pe cheltuieli cota anuala de amortizare din Fisa mijlocului fix , automobil achizitionat in anul 2023, pentru inchiderea anului 2024 , 2025,2026 , daca folosim e-factura, la un PFA ? Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Achizitie laptop pentru pfa nou infiintat yadlla yadlla Buna ziua, Am infiintant un PFA, iar pentru inceperea activitatii am nevoie de un laptop. Valoarea acestuia este de 10.000 de lei. Doresc sa il achizitionez ... (vezi toată discuția)
Contabilizare imprejmuire teren care este un mijloc fix. laviluca laviluca Buna ziua! Detin o intreprindere individuala si pentru a implementa un proiect de impadurire cu fonduri europene am achizitionat stalpi din lemn si plasa ... (vezi toată discuția)
Completare in registrul inventar si in fisa mijlocului fix LuceNera LuceNera Buna ziua. Mi-am infiintat de curand o PFA platitoare de TVA cu codul CAEN 4791 pentru un magazin online cu produse pentru animale (petshop). Pe scurt ... (vezi toată discuția)