avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, recent am mostenit casa bunicii si am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, recent am mostenit casa bunicii si am observat ca in ...

Buna ziua, recent am mosneit casa bunicii si am observat ca in cf- ul casei nu apare o camera si garajul . Ce este procedura pt a inscrie acestea? Acele extinderi ai casei au fost facute cu multi ani inainte ma gandesc ca fara planuri sau autotizatii

Alte discuții în legătură

Intabulare casa mireladalidis mireladalidis Buna ziua, Intentionez sa cumpar o locuinta dar studiind cf-ul vanzatorului am constatat o mare nepotrivire intre ceea ce exista si ceea ce apare in cf. ... (vezi toată discuția)
Extindere/modificare destinatie imobil - punere in legalitate! logoash logoash Buna seara, Am o mare rugaminte la dumneavoastra daca ma puteti ajuta: - am mostenit un imobil care apare in acte atat in Extrasul CF cat si in evidentele ... (vezi toată discuția)
Casa nationalizata- asigurari proprietate devilrebecca devilrebecca Buna ziua, as avea si eu nevoie de un pic de ajutor pentru ca nu stiu cum sa procedez in continuare. Am doua probleme: 1. Bunica mea are o casa ... (vezi toată discuția)