avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, de unde scot \'actul legislativ privind ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, de unde scot 'actul legislativ privind serviciile ...

Buna ziua, de unde scot 'actul legislativ privind serviciile digitale' (DSA). Imi cere la flota Bolt. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:13, 10 Februarie 2025
Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dorii sa închiriez masina personala unei flote uber/bolt. ... Robert882901 Robert882901 As dorii sa închiriez masina personala unei Flote Uber/bolt. Cum se face având în vedere ca sunt o persoana fizica. Vreau sa fac acest lucru 100% legal sa ... (vezi toată discuția)
Taxe suplimentare uber / bolt Vlad2005 Vlad2005 Buna ziua Vreau sa ma apuc cu masina personala de serviciul ridesharing tip Uber / Bolt. Din punct de vedere fiscal ca persoana fizica pentru a fi legal ... (vezi toată discuția)
Am pfa si incerc sa ma înregistrez ca sofer bolt. Catalin Militaru Catalin Militaru Buna ziua! Am un PFA si incerc sa ma înregistrez ca si sofer Bolt. Din raspunsurile lor imi cer sa ma înregistrez ca si flota. La acest pas de înregistrare ... (vezi toată discuția)