avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sotia mea detine o firma , fiind asociat unic. e si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sotia mea detine o firma , fiind asociat unic. e si angajata ...

Sotia mea detine o firma , fiind asociat unic. e si angajata acestei firme. in magazinul ei , am posibilitatea de a lucra ( ca suport-nu permanent) fara a mai intocmi vreun contract?
sau exista vreo varianta de contract ( voluntariat, internship,etc) care sa fie doar protectie in fata ITM, eu neavand un beneficiu salarial din acest suport oferit?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:32, 11 Februarie 2025
Nu puteti lucra cu contract de voluntariat/intership.
Exista vreo alta forma de angajament , care sa nu implice costuri?

Cornel Vasile a scris:

Nu puteti lucra cu contract de voluntariat/intership.

Ce fel de suport ii oferiti?
O înlocuiesc în weekendurile în care lucrează.

Cornel Vasile a scris:

Ce fel de suport ii oferiti?

In acest caz, doar un c.i.m. se poate incheia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voluntariat legal alexandranecula alexandranecula Buna ziua, As dori sa stiu daca exista vreo forma legala prin care as putea sa lucrez fara plata, sub forma de voluntariat sau internship la o firma de ... (vezi toată discuția)
Ce variante exista ? laritzu laritzu Speta este in felul urmator : O persoana doreste sa vina 4-5 ore pe zi (cand are nevoie, nu zilnic)sa isi faca treaba particulara la un atelier al unei firme , ... (vezi toată discuția)
Compatibilitate administrator - lucrator gestionar - pensie anticipata h3rcky h3rcky Buna ziua, Sunt proprietarul unui magazin de haine second hand si as dori ca activitatea de vanzare in magazin sa fie desfasurata de o persoana care ... (vezi toată discuția)