avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Factura de la Primarie pentru lucrare ce nu s-a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Factura de la Primarie pentru lucrare ce nu s-a efectuat

Buna ziua. In luna Aprilie am facut cerere catre Primarie pentru racordarea proprietatii la reteaua de Apa si Canalizare. Nu ceva timp asteptata, am primit indicatia ca trebuie sa discut Cu dl. Viceprimar. ceea ce am si facut iar dansul m-a pus in legatura cu angajatul Primarie care se ocupa de realizarea acestor bransamente. Am cuparat materialele care mi-a fost indicate de catre acest Angajat. Si am inceput iarasi sa astepta,. In sfarsit, in Ocotmbrie, dupa iar discutii cu Vicele, am fost sunat de catre acest angajat al Promariei care mi-a spus ca Excavatorul Proimariei est eprea mare si nu incape sa efectueze sapaturile dar ca imi poate d anumarul de telefon al unei perosane ce detine un asemenea utilaj sa daca doresc sa ma inteleg la pret pentru a efectua lucrara de sapatura. Am discuata pretul cu acel om, s-a efectuat lucrarea si stupoare, mi s-a cerut dublul sumei greate pe motiv ca el a statu cu utilajul acolo toata ziua si a si ajutat la lat elucrari. Dupa discutii si amentintarti (ca se duce si scoate tevile din pamant, ca el e nepotul Vicepromarului etc etc) am fost de aocrd sa platesc suma cea noua in 2 transe. Chiar in ziua in care am platit a 2-a transa, m-a sunat acest individ si mia spsu ca trebuie sa platesc si pe omul de la Primarie. I-am raspuns ca a doua zi dupa racordare la reteele, am primit de la Primarie o notificare d eplata in care aveam 300 d elei plata racord apa si 500 lei plata racord Canalizare si ca nu vad de ce trebuie sa mai platesc separat omul Primariei. Am facut plata acestei Notificari si am trimsi dovada pe mail catre Primarie.
In 0.02.2025 am contactat Primaria pentru a afla ce taxe si impozite am d eplatit in 2025 si mi se trimite un screenshit d ela o Notificare din 03.02.2025 in care apare on Factuar Prestari Servicii (1000 lei) si i factuar pentru Penalizari si intarzieri (170 lei). Ambel e facturi apar cu data de 13.11.2024 adica a 2-a zi dupa ce eu am cominucat telefonic ca nu am ce s aplatesc angajatului Primariei. Am sunat la Primarie is mi s-a sous telefonic a acel angajat a mers la Serviciul de factuarare al Primariei si a spus acolo ca a efectuat o interventie la proprietatea mea si ca am d eplata suma de 1000 lei. Am cerut si eu factuar respectiva. Am primit-o in data de 07.02.2025 .... factuar este din 13.11.2025 si scadenta in 13.11.2025. Iar vineri, 07.02.2025 aveam 190 lei penalizari !!!
I-am scris dnei Primar despre aceste aspecte. Astept rapusnul Primariei.
In cazul unui raspuns nefavorabil (am cerut anularea acelor 2 faturi), va rog sa ma sfauiti ce sa fac in continuare: caror Institutii sa ma adresez si care sunt temeiurile legale pentru a continua aceste actiuni.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Penalizari de 2800 lei intretinere inventate... RobertC RobertC Buna ziua, Va rog sa-mi dati niste informatii, despre ce ar trebui sa fac, in opinia dvs.avand in vedere situatia care e asa\\: Stau intr-un bloc vechi in ... (vezi toată discuția)
Card cetelem - solicitare extras de cont ignorata Mihai Stoica Mihai Stoica Buna ziua ! Tatal meu detine un card de la Cetelem, el facand un imprumut de 5200 lei dintre care in 3 ani a achitat cca 3500 de lei iar in continuare suma ... (vezi toată discuția)
Factura racordare distrigaz sud retele buna ziua, am semnat contractul ... Cazacu Marius Cazacu Marius Factura racordare Distrigaz Sud Retele Buna ziua, Am semnat contractul de racordare la gaze pe 3.03.22, informatia oferita de angajatii Distrigaz fiind ca ... (vezi toată discuția)