avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuieli utilitati asociatie de locatari In ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuieli utilitati asociatie de locatari In asociatia noastra ...

Cheltuieli utilitati asociatie de locatari
In asociatia noastra de locatari, avem locatari, care se prevaleaza de legea asociatiilor de locatari, si locuiesc 15 ile in condominiu, si 15 zile locuiesc in alta locatie/;localitate, situatie in care au solicitat scaderea de la plata de utilitati. Procedand in acest fel de luni si chiar ani de zile acesti locatari beneficiaza de economii serioase. Mentionez ca se pot monta apometre individuale pt consumul de apa rece si apa calda, dar acesti locatarii nu vor sa si monteze aceste apometre.
Deoarece costurile pt utilitati au crescut semnificativ, si vor continua sa creasca, va rugam sa ne sfatuiti din experienta dvs cum ar trebui sa procedam cu acesti locatari, care se sustrag prin acest tertip de la plata utilitatilor lunare , asfel incat sa participe la plata lunara a utilitatilor, in conditiile in care montarea de apometre nu este obligatorie, iar legea asociatiilor le permite sa nu participe la cheltuilile cu utilitatile daca declara ca nu locuiesc in condomiu, desi in fapt locuiesc 15 zile pe luna.
Va multumim.

Alte discuții în legătură

Montarea de apometre cu transmisie radio in apartament ioanadescu ioanadescu buna ziua, locuiesc in Ploiesti in apartament proprietate personala si asociatia de locatari a pus un afis pe scara prin care anunta sa permitem accesul ... (vezi toată discuția)
Instalare apometre lupulescuvictor lupulescuvictor Buna ziua! Am si eu o problema de lamurit. Daca am datorii la asociatie si vreau sa imi instalez apometre fara a avea posibilitatea de a achita integral ... (vezi toată discuția)
Apometrelor pe casa scari Vaseates Vaseates Locuiesc la mansardă și apometrele sunt montate pe casa scării, întrebarea mea este : as putea monta apometrul in casă ??ma mai trezesc cu apa închisă ... (vezi toată discuția)