avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara, Am si eu o intrebare, este normal ca un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara, Am si eu o intrebare, este normal ca un executor ...

Buna seara,

Am si eu o intrebare, este normal ca un exectur sa imi puna poprire pe toata suma din cont, fara a instiinta institutia bancara de care apartin ce procentaj sa imi pun poprire, iar acuma banca nu imi poate debloca contu cu bani(si aici ii inteleg), pt ca acestia mi-au comunicat ca nu au primit nici un document de la executor care sa arate ce procentaj trebuie oprit din suma de pe conturile mele. Este legal sa mi se opreasca toata suma din conturi fara nici un document care sa ateste cat (%) sa se opreasca din suma? Pentru ca din ce stiu, in functie de fiecare caz, se opreste jumatate sau 1/3 din suma de pe conturile tale, nu toata suma. Va multumesc frumos!
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2025
Andrei0904, utilizator

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu papoyashu papoyashu Buna ziua, am si eu o nelamurire! Mama mea are poprire pe salariu din cauza unei banci neplatite, in conditiile in care salariu il primeste prin virament ... (vezi toată discuția)
Popriri - retineri din pensie peste limita legala lilacost lilacost buna am doua credite la doua banci am fost actionarul unei firme care sa inchis am o pensie de 1300 de lei si mi se opreste 480 de vreo doua luni mi sa blocat ... (vezi toată discuția)