avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ! Lucrez ca si barista si sunt filmat video ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ! Lucrez ca si barista si sunt filmat video ,audio in timpul ...

Buna !
Lucrez ca si barista si sunt filmat video ,audio in timpul programului .
Nu ma deranjaza ca sunt filmat ,ma deranjaza faptul ca sunt filmat audio .
Cat de legal este sa fiu filmat audio in timpul programului . Daca vorbesc ceva gresit cu clientii sunt sunat de sefii mei

Alte discuții în legătură

Buna ziua...lucrez la o societate de stat de foarte mult timp ... costel01 costel01 Buna ziua...Lucrez la o societate de stat de foarte mult timp si in nenumarate randuri , seful meu face abuzuri asupra mea simtindu-ma nedreptatit...Sunt sunat ... (vezi toată discuția)
Video cabinet medical Mr.Oppenheimer Mr.Oppenheimer Buna ziua. Sunt angajat intr-o clinica de stomatologie unde, in fiecare cabinet, este prezenta o camera ce intregistreaza video, posibil si audio, iar, ... (vezi toată discuția)
Incălcarea proprietatii CGabrielM CGabrielM Sunt curios vecinul are dreptul sa isi faca poarta intre noii?Dar sa intre la mine sa isi faca sanț de scurgere a apei sau să imi taie iarba care e destul de ... (vezi toată discuția)