avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua...Lucrez la o societate de stat de foarte ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua...Lucrez la o societate de stat de foarte mult timp ...

Buna ziua...Lucrez la o societate de stat de foarte mult timp si in nenumarate randuri , seful meu face abuzuri asupra mea simtindu-ma nedreptatit...Sunt sunat acasa din timpul meu liber, desi exista o repartizare scrisa pe care o incalca des si chiar o modifica , si sunt obligat sa ma prezint intr-un loc in care trebuie sa merg pe banii personali...Ma deranjaza ca nu respecta repartizarea si sunt sunat din timpul liber....Cum sa procedez in aceasta situatie?Va multunesc mult si anticipat pentru raspuns....o zi buna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:30, 2 Mai 2023
Incercati sa vorbiti cu conducerea superioara a societatii.
mesaj mutat din topic nou:

Multumesc pentru raspunsul acordat, insa mentionez ca am facut memoriu la directorul unitatii si nu s-a rezolvat nimic, nu sm primit nici macar raspuns...V-as mai ruga sa imi spuneti daca exista o lege , un articol pe care il incalca seful meu, atunci cand ma suna acasa?Are voie sa faca acest.lucru?exista vreo lege pentru acest.lucru?Va multumesc anticipat...
Nu excista text de lege care sa reglementeze o astfel de situatie. ..dupa terminarea programului nu mai exista relatia sef-subaltern.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Multumesc pentru raspunsul acordat, insa mentionez ca am facut ... costel01 costel01 Multumesc pentru raspunsul acordat, insa mentionez ca am facut memoriu la directorul unitatii si nu s-a rezolvat nimic, nu sm primit nici macar raspuns...V-as ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez cand seful face abuzuri in functie? bobita_ete bobita_ete lucrez la R.AT.B de foarte mult timp insa de cand m-am mutat la un alt depou,seful de aici mi-a facut multe nedreptati si abuzuri in functie.SE poarta urat de ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament tv si internet. cosminwon cosminwon Buna ziua!In necunostiinta de cauza,apelez iar la cunostintele dvs.Pe data de 10 februarie am incheiat un contract de abonament cu societatea ce mai nou si-a ... (vezi toată discuția)