avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Multumesc pentru raspunsul acordat, insa mentionez ca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Multumesc pentru raspunsul acordat, insa mentionez ca am facut ...

Multumesc pentru raspunsul acordat, insa mentionez ca am facut memoriu la directorul unitatii si nu s-a rezolvat nimic, nu sm primit nici macar raspuns...V-as mai ruga sa imi spuneti daca exista o lege , un articol pe care il incalca seful meu, atunci cand ma suna acasa?Are voie sa faca acest.lucru?exista vreo lege pentru acest.lucru?Va multumesc anticipat...
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:00, 2 Mai 2023
Bună ziua,

Continuați, vă rog, discuția acolo unde ați început-o:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua...lucrez la o societate de stat de foarte mult timp ... costel01 costel01 Buna ziua...Lucrez la o societate de stat de foarte mult timp si in nenumarate randuri , seful meu face abuzuri asupra mea simtindu-ma nedreptatit...Sunt sunat ... (vezi toată discuția)
Avocatnet.ro nu mai raspunde la intrebari CYBORG CYBORG Observ ca , de la o vreme, Avocatnet.ro nu mai raspunde la intrebari, sau raspunde cine stie cand. Macar sa anunte, ca s-a desfiintat! (vezi toată discuția)
Decontare transport mapn. am fost repartizat la 400 km de casă ... Cosmin25F07 Cosmin25F07 Decontare transport MApN. Am fost repartizat la 400 km de casă și vreau să știu dacă se face decontul pentru a pleca acasă, o dată pe lună, cu ... (vezi toată discuția)