avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere abonament tv si internet.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere abonament tv si internet.

Buna ziua!In necunostiinta de cauza,apelez iar la cunostintele dvs.Pe data de 10 februarie am incheiat un contract de abonament cu societatea ce mai nou si-a schimbat denumirea cand a fost cumparata de nemti,ptr tv si internet.De pe data de 10 februarie am sunat de nenumarate ori la ei ca sa anunt ca nu merge internetul si sa remedieze problemele ce le au,la care am primit raspunsul ca daca nu merge,nu platesc!Ultima data am stat fara internet 4 zile si ceva,pana au remediat problema iar in restul timpului nu functioneaza mereu(pica reteaua foarte des).Vazand ca nu au servicii care sa functioneze,am sunat sa reziliez partea ce tine de internet(telefonie fixa) sau tot contractul facut cu ei si mi-au zis ca daca vreau sa reziliez contractul trebuie sa le platesc 180 de euro,bani de care nu dispun.Din cautarile mele pe internet,am gasit ca ar fi o lege( legea 161/2010) care zice ca se poate renunta la contract fara a plati despagubiri.Este adevarat asa ceva?!Va rog sa ma sfatuiti cum sa renunt la contractul asta,ptr ca serviciile lor nu sunt calitative si nici functionale in permanenta.Pot renunta la contract,fara a minti ca vand locuinta si ca nu mai am nevoie de serviciile lor?Vreau sa gasesc o cale legala,ptr ca se pare ca doar eu am obligatii fata de ei,nu si ei fata de mine.Cand i-am intrebat ce banda imi garanteaza ei mie,mi-au zis ca T... nu garanteaza nici o banda.Multumesc anticipat ptr ajutorul acordat!

Alte discuții în legătură

Abonament telefonie mobilă, clauză nerespectată de firmă Mario12mxl Mario12mxl Am abonament la Orange. Orange nu respecta clauzele contractuale deoarece in fiecare luna in loc de 2 gb de internet, mie imi intra 700 mb, iar dupa aceea ... (vezi toată discuția)
Contract clicknet (telekom) - taxa de reziliere mihainae21 mihainae21 Buna seara! In anul 2014 am facut un contract de internet fix la Clicknet (acum Telekom), serviciu pe care eu unul il folosesc mai mult in weekenduri si in ... (vezi toată discuția)
Serviciul internet telekom NegreanuDaniel NegreanuDaniel Sunt client Telekom din anul 2007. De 3 ani incerc sa rezolv amiabil problemele aparute cu internetul de la Telekom: 1 - am pachete pierdute tot timpul, cu ... (vezi toată discuția)