avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Incălcarea proprietatii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Incălcarea proprietatii

Sunt curios vecinul are dreptul sa isi faca poarta intre noii?Dar sa intre la mine sa isi faca sanț de scurgere a apei sau să imi taie iarba care e destul de mica ! Sambata am filmat pe proprietatea mea vorbe urate si insulte dupa am sunat la 112 A venit politia si a facut o constatare cam atat !!! Filmarea e proba?
Și fimarea e probă. Poliția urmează să vă cheme la audieri, să vă ceară înscrisuri care atestă dreptul de proprietate etc, apoi va dispune.
Stimata doamna,

Inregistrarile audio/ audio-video sunt mjloace materiale de proba.

Asadar, ele pot fi administrate in cauza dedusa judecatii.

Probele nu au valoare de dinainte stabilita,forta juridica a acestora este apreciata prin coroborare.

O valoare insemnata o are si proba testimoniala,declaratiile martorilor directi, oculari fiind foarte pertinente.

Vi se va lua declaratie, in calitate de persoana vatamata.

Va fi luata si declaratia suspectului.

Dupa administrarea intregului material probator, va fi conturata situatia de fapt, in vederea aflarii adevarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarile audio pot fi aduse ca proba in instanta ? loanabelciu loanabelciu Inregistrarile audio/video pot fi aduse ca proba in instanta ? Dar o tranzactie pentru care s-au notat seriile bancnotelor, am trecut CNP-ul celui care a ... (vezi toată discuția)
Inregistrare audio-video a politistilor in sediul politiei cristi33 cristi33 Buna ziua, Am reclamat un politist sef de birou, subofiter, la Parchet pentru abuz in serviciu. Am avut o alta reclamatie de solutionat la un alt politist ... (vezi toată discuția)
Injurii prin telefon atecma atecma Buna ziua, o sa incerc sa va descriu situatia de fapt, cat mai clar posibil, pentru ca am nevoie de unraspuns cat mai repede daca este posibil. acum cateva ... (vezi toată discuția)