avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... As vrea să întreb dacă legea care a fost propusă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

As vrea să întreb dacă legea care a fost propusă că pensionarii ...

Asi vrea să întreb dacă legea care a fost propusă că pensionarii care au pensie până la 3000 lei sunt scutiți la plata adeverinței cu salariul brut care o solicitam.Am cerut o adeverință de la o arhiva cred că privată e că mi a cerut bani pentru eliberarea ei .Sau numai la arhivele de stat nu ne percep taxe pe ele .Mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:20, 11 Februarie 2025
Ati primit raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea să știu dacă legea care a fost propusă că pensionarii ... parascutadoina parascutadoina Asi vrea să știu dacă legea care a fost propusă că pensionarii cu pensii sub 3000 lei sa nu plătească adeverințele cu venitul brut a fost aprobată sau ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime romtelecom. bună ziua, am și eu o întrebare : vreau să obțin o adeverință ... Doinaho Doinaho Bună ziua, Am și eu o întrebare : Vreau să obțin o adeverință de vechime cu toate sporurile pentru dosarul de pensie de la angajatorul ... (vezi toată discuția)
Este normal ca pentru eliberarea a doua adeverinte să ți se ceară 3000 de lei? Aida2016 Aida2016 Buna seara.Este normal ca pentru eliberarea a doua adeverinte din arhiva ,necesare in dosarul de pensionare,sa se perceapa un cost de aproximati 3000(trei mii ... (vezi toată discuția)