avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... As vrea să întreb dacă legea care a fost propusă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

As vrea să întreb dacă legea care a fost propusă că pensionarii ...

Asi vrea să întreb dacă legea care a fost propusă că pensionarii care au pensie până la 3000 lei sunt scutiți la plata adeverinței cu salariul brut care o solicitam.Am cerut o adeverință de la o arhiva cred că privată e că mi a cerut bani pentru eliberarea ei .Sau numai la arhivele de stat nu ne percep taxe pe ele .Mulțumesc .

Alte discuții în legătură

Este normal ca pentru eliberarea a doua adeverinte să ți se ceară 3000 de lei? Aida2016 Aida2016 Buna seara.Este normal ca pentru eliberarea a doua adeverinte din arhiva ,necesare in dosarul de pensionare,sa se perceapa un cost de aproximati 3000(trei mii ... (vezi toată discuția)
Taxele de eliberare a adeverintelor in vederea pensionarii Bora Irina Bora Irina Cum se interpreteaza art. 161(1) din legea pensiilor nr. 263/2010 si art. 126 (2) din HG 257/2011-normele de aplicare a legii pensiilor, referitoare la taxele ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinte pensie dumitrescuraisa dumitrescuraisa Buna ziua. Ma numesc Dumitrescu Elena si va adresez pe aceasta cale o intrebare. Tatal meu urmeaza sa iasa la pensie anticipat si are nevoie de adeverinte din ... (vezi toată discuția)