avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara! Ma poate ajuta cineva cu o informație? ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara! Ma poate ajuta cineva cu o informație? Sunt chemat ...

Buna seara! Ma poate ajuta cineva cu o informație? Sunt chemat la un proces in calitate de intimat pentru recunoașterea unei fapte din alta tara , banuiesc ca din cauza unei amenzi pe care am luat-o in germania , 180 de euro imi puteți supune va rog frumos ce pot face daca nu am posibilitatea de a ajunge la acel proces ? Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Citatie - recunoasterea hotararilor bighi51 bighi51 am primit o citatie in care scrie sa ma prezint in instanta in calitate de intimat,pentru fond-recunoasterea hotararilor penale sau a altor acte judiciare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt chemat intr o instanta în calitate de intimat ... Fjwjxxb Fjwjxxb Buna ziua! Sunt chemat intr o instanta în calitate de INTIMAT cu dosarul obiectul recunoaștera hotararilor penale sau a altor acte judiciare straine legea ... (vezi toată discuția)
Furt cu valoare redusa in germania Dees Dees Buna ziua , sint speriata. Ieri am fost prinsa intr-un magazin de haine ca am furat in valoare de 24 de euro.. In Germania Mi-e frica tare . Este prima ... (vezi toată discuția)