avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Citatie - recunoasterea hotararilor
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Citatie - recunoasterea hotararilor

am primit o citatie in care scrie sa ma prezint in instanta in calitate de intimat,pentru fond-recunoasterea hotararilor penale sau a altor acte judiciare straine.legea 302/2004.oare am vreo condamnare sau? am cateva amenzi in slovenia,germania si ungaria dar mentionez ca am avut si condamnari in austria si germania pe care le-am ispasit.oare despre ce ar fi vorba. va rog ajutati-ma am si un nr de tel 0733865314 va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:02, 13 Ianuarie 2011
Acele amenzi pe care nu le-ai platit au ajuns penale ca la noi in romania si statul respectiv cere bani au trimis dosarul catre instanta din romania pentru a lua masuri.
am o amenda de 530 euro si una de 50 euro.oare pot fi arestat aici sa ispasesc pedeapsa?
sigur nu e vreun mandat de arestare? ma gandesc ca as fi putut fi deja arestat nu?
Daca era mandat nu venea prin posta ca nu incap mascati acolo deocamdata esti chemat sa te judeci pentru fapt si apoi depinde de decizia instantei daca primesti mandat de arestare sau nu dar sigur nu vrei primi.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Ianuarie 2011
Valentines, utilizator
bighi51 a scris:

am o amenda de 530 euro si una de 50 euro.oare pot fi arestat aici sa ispasesc pedeapsa?

Puteti fi obligat sa platiti aceste amenzi ... in caz contrar, se va trece la executarea silitat a bunurilor dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat european de arestare gabitzu1ro gabitzu1ro Intrebarea este: sa dat ordonanta de arest preventiv 24 ore dupa expirarea celor 24 ore sa dat in Setinta penala retinere in arest 5 zile.,pana la comunicarea ... (vezi toată discuția)
Mandat european, prescriptie speciala geo-vem geo-vem Se poate refuza sa se puna in aplicare un mandat de arestare european in conditiile in care pentru faptele respective a intervenit prescriptia speciala la ... (vezi toată discuția)
Apel, sentinta definitiva Cosmina98 Cosmina98 Buna ziua, Sotul meu are o condamnare de 5 ani, care nu este definitiva. Inca se judeca in apel.Intrebarea mea ar fi: dupa hotararea sentintei definitive ... (vezi toată discuția)