avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legalitatea unei avizari in Consiliul Profesoral
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legalitatea unei avizari in Consiliul Profesoral

Vă rog să-mi comunicați ,dacă va fi legală avizarea unei vacantari,in contextul in care sedinta Consiliului Profesoral se face in afara programului de lucru,adica ora 19..Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Comisie de ancheta constituita ilegal mariacapraru mariacapraru In luna aprilie 2014 am fost anchetata pe nedrept (pentru ca foloseam cuvinte din limba engleza la ora si nu am voie sa fac asa ceva, spune profesoara de ... (vezi toată discuția)
Reprezentantii salariatilor monaanamaria monaanamaria Buna ziua! Reprezentantii salariatilor (2 persoane la 100 angajati) au solicitat conducerii institutiei (institutie publica) aprobarea programului de ... (vezi toată discuția)
Calomnie Simonica5 Simonica5 Buna ziua! Pot sa dau pe cineva in judecata pentru calomnie? (vezi toată discuția)