avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... As vrea să știu dacă legea care a fost propusă că ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

As vrea să știu dacă legea care a fost propusă că pensionarii ...

Asi vrea să știu dacă legea care a fost propusă că pensionarii cu pensii sub 3000 lei sa nu plătească adeverințele cu venitul brut a fost aprobată sau nu.Am solicitat o adeverință de la o Arhiva cred că e privată și mi a solicitat o sumă de bani pentru a Mio elibera .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:09, 11 Februarie 2025
Proiectul este înregistrat la Camera Deputatilor pentru dezbatere ..a fost adoptat doar de catre Senat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea să întreb dacă legea care a fost propusă că pensionarii ... parascutadoina parascutadoina Asi vrea să întreb dacă legea care a fost propusă că pensionarii care au pensie până la 3000 lei sunt scutiți la plata adeverinței cu salariul brut ... (vezi toată discuția)
Modificarea oug 6/ 2011 fetcu costel fetcu costel buna seara, In articolul de pe Avocatnet oline,nr1994/03.05.2011, am aflat ca exista in Parlament ,depusa o modificare a OUG 6/2011 . Aceasta se refera,la ... (vezi toată discuția)
Punct pensie 40% respectiv 45% herling herling In Senat s-a aprobat de la 1,01.2017 punctul de la 40% din salariul mediu. .Cand se afla pe ordinea de zi la Camera.Deputati si ce nr.are proectul de ... (vezi toată discuția)