avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am de facut o corectie la o suspendare, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am de facut o corectie la o suspendare, respectiv ...

Buna ziua,
Am de facut o corectie la o suspendare, respectiv la articolul cu care s-a produs suspendarea, pentru un contract incetat. Am reactivat contractul dar nu reusesc sa readuc suspendarea pentru a fii modificata.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:57, 11 Februarie 2025
ce eroare va da?
Daca incerc sa adaug din nou suspendarea ca sa pun articolul corect, imi da eroare ca mai este o suspendare introdusa pentru aceeasi perioada. La rubrica de suspendare ma lasa doar sa corectez data de incetare.
O suspedare incetata nu mai poate fi corectata, modificata sau anulata. Se poate interveni doar asupra datei de incetare .

In opinia mea , o solutie ar fi : incetarea c.i.m., radierea acestuia si apoi reintroducerea datelor corecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Omisiune inregistrare reactivare cim in revisal dutescu maria dutescu maria Buna ziua, Am o mare rugaminte si mare nevoie de un raspuns urgent. Acum am observat ca am un salariat care a fost cu cim suspendat in perioada 01.01.2012 ... (vezi toată discuția)
Corectie articol suspendare cim Madalina Bodnar Madalina Bodnar Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o clarificare in urmatoarea situatie: am incetat un CIM cu acordul partilor in 12.12, tot atunci transmis si in Revisal. ... (vezi toată discuția)
Declararea in revisal unei suspendari cu un art gresit,cum se poate corecta? Roxy30 Roxy30 Buna ziua,am si eu o noua speta :(( In mod gresit am declarat in revisal un salariat ca fiind suspendat pentru absente nemotivate, i-am incetat si suspendarea ... (vezi toată discuția)