avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am dat greșit indexul la lumina mia venit factura ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am dat greșit indexul la lumina mia venit factura mult ce pot ...

Am dat greșit indexul la lumina mia venit factura mult ce pot face plătesc sau plătesc eșalonat.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 11:31, 11 Februarie 2025
Buna ziua

Discutati cu furnizorul, explicati situatia, vedeti ce optiuni aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , ma confrunt cu o situație fără precedent și anume: ... Profanul Profanul Buna ziua , Ma confrunt cu o situație fără precedent și anume: odată cu liberalizarea pieței la gaze naturale, am trecut de la singurul furnizor, ... (vezi toată discuția)
Problema furnizor enel Synchro Synchro Buna ziua, Am intampinat o problema cu furnizorul de servicii ENEL. O sa prezint \\"povestea scurta\\" pentru a nu ne pierde in prea multe informatii: Am ... (vezi toată discuția)
Bună seara! de câteva luni asociatia de proprietari a început ... AlexXCIV AlexXCIV Bună seara! De câteva luni asociatia de proprietari a început sa introducă regularizari lunare privind consumul de apa rece deși, noi ca și proprietari, ... (vezi toată discuția)