avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara! De câteva luni asociatia de proprietari ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara! De câteva luni asociatia de proprietari a început ...

Bună seara! De câteva luni asociatia de proprietari a început sa introducă regularizari lunare privind consumul de apa rece deși, noi ca și proprietari, trimitem indexul prin apliactie mobila, iar de 6 ani de când este imobilul ridicat nu a venit nimeni sa citească contoarele din apartamente sau cel principal. La început a fost trecut ca și "regularizare" apoi după reclamații au trecut la "contor general blocat sau țeavă sparta". Asociatia nu verifica situația din teren iar noi ca și proprietari ne-am asigurat ca nu sunt problemele descrise de ei (ce tine de noi). Întrebare: dacă ii acționăm în instanta sau ne adresam protectiei consumatorului, trebuie sa avem toate facturile platite? Mulți vecini nu plătesc acele "regularizari".

Alte discuții în legătură

Cui reclamam furtul la apometrele de apa rece? Sopheeah Sopheeah Buna ziua, In scara blocului in care locuim, vecinii de la parter consuma maxim 2mc de apa rece pe luna, iar noi, restul locatarilor platim pierderile la ... (vezi toată discuția)
Cum se poate rezolva? apometru de apă caldă montat pe conducta de apă rece amk1243 amk1243 Buna ziua. Pe teava de apa rece, vecinul si a montat un apometru de apa calda si transite indexul de apa rece ( inregistrat de apometrul de apa calda, care ... (vezi toată discuția)
Problema cu apometrele Hamarsold100 Hamarsold100 Eu am 2 apometre , unul se afla in curte si altul in afara curtii, amandoua pentru apa rece. Cel din curte a inregistrat din luna septembrie 2016 pana in ... (vezi toată discuția)