avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua de fapt am vrut sa intreb cum inregistram ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua de fapt am vrut sa intreb cum inregistram cota de amortizare ...

Buna ziua de fapt am vrut sa intreb cum inregistram cota de amortizare ,in situatia prezenta cand lucram prin e-factura pentru anul 2024 si pe viitor?

Alte discuții în legătură

Cum inregistrez pe cheltuieli cota anuala de amortizare la pfa? eustinaionescu eustinaionescu Buna ziua, cum inregistrez pe cheltuieli cota anuala de amortizare din Fisa mijlocului fix , automobil achizitionat in anul 2023, pentru inchiderea anului 2024 ... (vezi toată discuția)
Intocmire declaratie 101 Geo_2008 Geo_2008 am o nedumerire si va rog sa ma ajutati . in decl 101 la randul 29 scrie \"ch cu amorizarea contabila\" . in instructiuni scrie ca se completeaza cu amortiz ... (vezi toată discuția)
Am o situație la locul de munca.la începutul lunii octombrie ... claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Am o situație la locul de munca.La începutul lunii octombrie 2024 mi s-a adus la cunoștința verbal că au fost făcute niste greșeli de mine la ... (vezi toată discuția)