avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua am construit o casa în curtea socrilor mei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua am construit o casa în curtea socrilor mei ...

Buna ziua eu cu soția am făcut o casa în curtea socrilor mei bineînțeles cu acordul lor,între timp socrul meu a decedat și de aici a început calvarul .Soacra mea in aceasta perioada ne-a înmuiat spunandune sa facem actele pe numele ei că e mai bine că nu mai trebui sa facem nu știu câte acte etc.Dupa moartea socrului ,a început să își arate colții amenințând că e casa ei că ne da afară din cauza unor diferite certuri culminând cu amenințări din partea ei și a cumnatei mele că vor face succesiunea și ne vor da afara din casa . Așadar în urma acestor lucruri cam ce ar putea fi de făcut căci noi putem demonstra că noi am băgat bani in acea casa bani strânși din diverse plus moșteniți de pe urma părinților mei plus împrumuturi. Mai mult de atât soacra mea la data decesului socrului meu erau despărțiți și nu au făcut partaj cel puțin nu legal căci știu sigur de la socru că el nu a semnat nimic legat de așa ceva sau de proprietate .Mai mult de atât socrul meu nu a semnat nimic nici un act legat de casa noastră. Cum pot demonstra daca el a semnat sau este semnătura in fals?Care ar putea fi căile de atac sau apărare a noastră pentru că în urma succesiunii sa ne facă acte pe casa noastră sau sa ne despăgubească ? Se poate apela la martori? In caz de fals în acte sub semnătură privată cum putem demonstra ?

Alte discuții în legătură

Bună ziua am o situație urata, în urma cu 5 ani am divorțat ... gabygrass gabygrass Bună ziua am o situație urata, în urma cu 5 ani am divorțat de comun acord de soție însă după o perioada scurta ne-am împăcat și conviețuim în ... (vezi toată discuția)
Eroare, sau nu, a notarului public elisabeta propszt elisabeta propszt Acum un an mi-a murit soacra, lasand un testament in favoarea mea si a sotului. actele de intabulare au fost facute pe soacra 1/1 parte. Socrul a murit in ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu probleme leusan leusan Socrii mei au decedat Socrul acum 10 ani si soacra acum 1 an si jumatate.Dupa socru nu s-a deschis mostenirea nici pina acum.Dupa soacra s-adeschis numai o ... (vezi toată discuția)