avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Publicare schimb de nume Monitorul Oficial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Publicare schimb de nume Monitorul Oficial

Am trimis prin posta o cerere de publicare de schimb de nume in ianuarie. Cum pot sa aflu numărul anunțului, pagina la care a fost publicat și data Monitorului Oficial?
Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2025
Eniko Plosz, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:04, 11 Februarie 2025
Solicitati sa va comunice Monitorul Oficial unde este publicat anuntul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa imi schimb numele de familie TheWatcherofficial TheWatcherofficial La casatorie parintii mei si`au schimbat numele in Gheorghita..Pe tatal meu il chema Simidon iar pe mama Gherghita(observati diferenta)... Bunicul meu din ... (vezi toată discuția)
Publicare in m.o. schimbare nume minor ContSters100393 ContSters100393 Va rog sa-mi spuna cineva cum e cu raspunsul de la M.O. Nu ar trebui sa vina un raspuns chiar daca nu s-a aprobat publicarea in M.O.a cererii de schimbare a ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui nancyadina nancyadina Buna ziua, dupa casatorie eu mi-am pastrat numele de fata ,iar sotul pe al lui si nu avem nume comun de familie. Acum eu as vrea sa iau numele de familie ... (vezi toată discuția)