avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua ,de curând am fost oprit în Germania în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua ,de curând am fost oprit în Germania în trafic ...

Bună ziua ,de curând am fost oprit în Germania în trafic și mi s-a dat testul pentru substanțe toxice. Am ieșit pozitiv la substanța THC pentru canabinoide și am primit o amenda de 500€+taxe=650 și o luna suspendare de permis ,as dori sa știu unde sa ma prezint sau unde sa sun ca să pot sa imi fac rate la aceasta amenda și la restu care vor urma sa vina pentru ca m-au mai oprit de 3 ori de atunci și tot pozitiv am ieșit, totodată as dori sa știu și ce sancțiuni as putea primi pentru 4 abateri de acest fel.Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua. În anul 2018 am avut un caz de conducere fără ... Alex611 Alex611 Bună ziua. În anul 2018 am avut un caz de conducere fără permis având prezenta în corp și o concentrație mica de thc, care în urma expertizelor la IML ... (vezi toată discuția)
Thc la volan: testul la salivă nu reflectă ce am consumat, care pot fi consecințele? dropz1337 dropz1337 Bună ziua. Sunt un nou membru al acestei comunitati datorita experientei mele de aseara, 12 octombrie. Si anume, eram cu un amic si prietena lui in mașina ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am o problema cu permisul, mai pe scurt am fost oprit ... Stfann.nn Stfann.nn Buna seara, am o problema cu permisul, mai pe scurt am fost oprit in timp ce stateam in trafic pe la ora 16.30 ieri pe la rond baba novac in timp ce eram intr ... (vezi toată discuția)