Electrica Distribuție a devenit un stat in stat. În Irlanda mea se asfaltează un drum de țara, și m-am gândit că ar fi bine să trag curent spre parcela unde am conviețuit trei coproprietari, rude, ca să nu spargem asfaltul după. Exista o constructie pe teren, nu casă, si numar de casă. Electrica Distributie refuza in a da o solutie tehnică, de branșare, fără semnătura tuturor copropietarilor. Am specificat in cerere că suport toate cheltuielile, am obtinut un acord de la un copropietar, dar nu și de la ultimul, care e un gigi contra, de o viată. Cum pot obtine solutia tehnica de la Electrica Distributie fara toate acordurile?
Problema nu e la societatea de distributie ci la coproprietarul care nu va da acordul.
Depinde pe unde ar trebui sa treaca acel cablu, dar puteti sa-l dati in judecata pe cel care refuza iar daca veti castiga hotararea judecatoreasca va tine loc de acord.
Pana una-alta ati putea sa puneti deja un tub gofrat pe sub asfalt prin care sa trageti cablul cand totul va fi gata ca sa scapati de o cheltuiala si de avize in plus cu spartul asfaltului.