avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua Doresc să specific pentru inceput ca nu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua Doresc să specific pentru inceput ca nu sunt împotriva ...

Bună ziua
Doresc să specific pentru inceput ca nu sunt împotriva animalelor de companie , dar consider că cei care au animale sunt obligați să fie informați desepre creșterea și îngrijirea lor.
Locuiesc la bloc, iar vecina mea de jos are o pisică ,iar mirosul de excremente in baie este îngrozitor! Intru în baie cu mască , inclusiv fac duș cu mască.
.Am rugat-o de nenumărate ori să rezolve problema, i-am cumpărat eu așternut de pisică, și i-am promis că îi voi cumpăra ori de câte ori e necesar, dar nici un efect, Am îincepot să pun afișe la intrare în bloc , le rupe imediat și nici o schimbare !
Vă rog să mă sfătuiți ce aș putea să mai fac ?
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 22:40, 11 Februarie 2025
Probabil asternutul respectiv nu poate fi aruncat in toaleta si prin urmare il pastreaza in punga in baie.
Cumparati-ii Tofu de la firma Miau Miau care poate fi aruncat in toaleta.
[ link extern ]

Daca mirosul tot vine de la dansa la puteti incerca sa va montati un ventilator cu clapete care se inchid sau ventilator cu clapeta de sens.
Daca nici asa nu reusiti astupati aerisirea si va trebui sa aerisiti prin cea mai apropiata camera cu fereastra.
Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2025
w_v_w_v, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fum de țigară vecini Radu0397 Radu0397 Salutare! Deși am văzut câteva întrebări asemănătoare aici, consider ca situația mea este puțin diferită. Am achiziționat o garsonieră de curând, ... (vezi toată discuția)
Evacuare hota in aerisirea baie? Chereches Daniela Chereches Daniela Buna as vrea sa ma ajutati intr-o problema,sa imi spuneti ce e de facut,locuiesc intr-un bloc si baia este fara geam,vecinul care sta perete in perete cu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu aerisirea in bucatarie si baie MariaDia MariaDia Buna ziua, Am achizitionat de curand un apartament la etajul 1(primul apartament din coloana, la parter neexistand vecini), avand bucatarie fara ... (vezi toată discuția)