avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Am nevoie de niste informatii daca se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Am nevoie de niste informatii daca se poate, in 2016 ...

Buna seara. Am nevoie de niste informatii daca se poate, in 2016 am construit o casuța fara autorizatie si primaria ma amendat am platit amenda dar ma dat și in judeecată si a cerut desfiintarea constructiei, si instanta a admis actiunea. In 2024 am intabulat casa in cartea funciara si pusa pe rol in primarie, dar primaru ma tot notifica sa intru in legalitate cu constructia adica sa scot autorizatie. Intrebarea e daca am intabulat casa am carte funciara de ce nu ar fi suficient ? Si inca ceva ar putea sa.mi demoleze casa conform hotărâri judecotoresti? Multumesc pentru evenualele raspunsuri

Alte discuții în legătură

Buna ziua am cumparat un teren la țara in 2011. cu intabulare ... hyod hyod Buna ziua Am cumparat un teren la țara in 2011. Cu intabulare si cadastru. Pe teren existau doua constructii vechi de paianta aflate intr-o stare foarte ... (vezi toată discuția)
Intabulare ptr. autorizatie constructie goga21 goga21 Pentru o autorizatie de constructie este necesara si intabularea terenului pe care se face constructia ?Pe acest teren se mai afla o casa construita in anul ... (vezi toată discuția)
Formalități demolare casă veche. bună ziua. În anul 2016, în urma unei hotărâri judecătorești ... fruntela fruntela Bună ziua. În anul 2016, în urma unei hotărâri judecătorești definitive, soțul meu a devenit proprietarul casei părintești, casă construită în ... (vezi toată discuția)