avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare ptr. autorizatie constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare ptr. autorizatie constructie

Pentru o autorizatie de constructie este necesara si intabularea terenului pe care se face constructia ?Pe acest teren se mai afla o casa construita in anul 1962 din care vreau sa demolez cca. 50%si sa alipesc la ea o noua constructie.Nu stiu daca vechea constructie a fost intabulata. Unde verific?
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 14:53, 20 Octombrie 2014
orice inscriere in cartea funciara presupune intabularea intregului imobil. Nu se poate face intabularea constructiei fara cea a terenului. Solicitati un extras de carte funciara pentru adresa respectiva si veti afla daca este intabulata sau nu. A demola o constructie presupune sa aveti autorizatie de demolare. A va extinde si a moderniza presupune mai putin timp decat pentru demolare, modificare rol fiscal, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lntabularea unei constructii noi Fat-Frumos Fat-Frumos Am o casa noua ridicata in regie proprie si cu autorizatia de constructie expirata din 2011(cea de pe parter). Am ridicat mansarda fara autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare autorizatie popa remus popa remus Vreau sa demolez un imobil casa de locuit,construit in anii30,si ma lovesc de o problema!Mergand la primarie pt a obtine autorizatia de demolare, mi s-a ... (vezi toată discuția)
Schimb imobiliar danoanagabi danoanagabi Buna ziua.As dori sa cumpar un imobil care a fost construit fara a avea autorizatie de constructie ci numai un certificat de urbanism eliberat de primarie in ... (vezi toată discuția)