avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara! După ce te ridică poliția de pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara! După ce te ridică poliția de pe stradă, te ține ...

Bună seara! După ce te ridică poliția de pe stradă, te ține puțin timp la secție, iar apoi îți dă drumul, nu are obligația să te ducă acasă sau măcar în locul de unde te-a ridicat?
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 00:49, 12 Februarie 2025
In mod normal nu. Dar dacă s-au lungit și nu mai ai cu ce sa ajungi acasă, ar trebui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luat de la birt si dus la probe biologice iulica03 iulica03 am fost loat de la birt s-i dus sa dau probe biologic se pote asa ceva #-o (vezi toată discuția)
Ore suplimentare necro30lc necro30lc buna ziua...lucrez in cadrul unei politii locale dintr-un anumit oras din Romania..ce vreau sa va intreb este care este de fapt programul de lucru? per ... (vezi toată discuția)
Complice la furt fara sa vreau alexandruc88 alexandruc88 Buna. Am si eu o nelamurire si poate ma ajuta si pe mine cineva sa imi rezolv problema in care am intrat fara sa vreau .. Totul incepe intr-o sambata ... (vezi toată discuția)