avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna dimineata. Va rog sa ma ajutati cu o solutie la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna dimineata. Va rog sa ma ajutati cu o solutie la urmatoarea ...

Buna dimineata. Va rog sa ma ajutati cu o solutie la urmatoarea problema: sotia are permis de sedere permanent valabil 10 ani, insa nu are certificatul de nastere. Este de origine din Federatia Rusa. In urma cu 3 luni de zile am decis sa divortam, insa la notar nu merge pana nu are certificatul de nastere. Ea spune ca de 5 luni de zile vorbeste cu un alt barbat, pe care l-a si intalnit de cateva ori, atunci cand a plecat de acasa si m-a lasat cu cei doi minori si sa am grija de batrana unde statea si dormea efectiv de catva timp. Pot depune cerere de divort la judecatorie daca ea nu are certificatul de nastere?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:20, 12 Februarie 2025
Puteti, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte stare civila cristinna-86 cristinna-86 Sunt divortata si am un minor din prima casatorie cu un moldovean, domiciliul copilului e stabilit cu mine. vreau sa ma recasatoresc cu un cetatean roman. ... (vezi toată discuția)
Declarație-acord de ieșire din țară minor valabilă trei ani: poate fi acuzată mama de răpire internațională dacă nu aduce copilul înapoi ? DerLehrer DerLehrer Sotia este cetatean rus, avem copil minor cu dubla cetatenie si dorim sa incheiem un acord de divort si autoritate parinteasca la notar, unde s-au stabilit ... (vezi toată discuția)
Plecarea in strainatate nikita 27 nikita 27 eu sunt despartita de sotul meu de 5 luni,dar inca nu am inaintat nici unul divortul din cauza banilor si eu stau cu copilul meu la mama mea.La vara vreau sa ... (vezi toată discuția)