avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Speța : SRL ,COD CAEN 7732,MICRO 1 angajat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Speța : SRL ,COD CAEN 7732,MICRO 1 angajat

Speța :
SRL ,COD CAEN 7732,MICRO 1 angajat
Societatea noastra a solicitat rambursarea TVA (6000lei)pt perioada 01.10.2023-31.12.2024
Menționăm ca :
Din data de 01.09.2023 am sistat livrarea către client din motiv de neplată încheind cu acesta un contract de plată eșalonată( încasări există dar nu s-au mai emis facturi)
Am primit adresa ca se face control anticipat ANAF
S-a efectuat controlul nu s-a contestat suma insa ni s-a comunicat ca exista posibilitatea ca din cauza” lipsei veniturilor” sa nu poată fi restituit TVA sau sa fie restituit la momentul emiterii unei facturi către x client.
Va rog sa imi spuneti daca aceasta este o procedura acoperita de cadrul legislativ.
Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Tva TEI TEI Buna ziua, ANAF-ul in urma inspectiei fiscale efectuate in iunie 2011 au hotarat urmatoarele: - firma noastra are un client extern care nu a mai platit ... (vezi toată discuția)
Emitere chitanta catre persoana fizica (srl) babu2 babu2 Buna ziua, Am si eu o nelamurire legata de emiterea chitantelor catre persoane fizice. Detin un SRL, neplatitor de tva. Suntem o firma de productie ... (vezi toată discuția)
Tva TEI TEI Am de recuperat TVA (rezultat de la factura ce reprezinta o taxa de arbitraj) Intre timp recuperez TVA-ul dar la primul control ANAF ma obliga sa-l returnez ... (vezi toată discuția)