avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Am un dosar pentru conducere sub influenta ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Am un dosar pentru conducere sub influenta substantelor ...

Bună ziua. Am un dosar pentru conducere sub influenta substantelor din luna Mai 2024 , am platit analizele la INML și ca rezultat am cantități infime, următoarea etapa după spusele politiei este sa îmi trimită rezultatul la INML pentru o noua expertiza în care sa se constate dacă eram sau nu sub influenta la momentul opririi în trafic. Întrebarea mea este, cum pot sa grabesc puțin lucrurile? Am fost azi la poliție și au spus ca nu știu sa îmi spună cât va dura pentru ca nu sunt doar eu în această cauză, înțeleg lucrul asta dar trec printr-o perioada foarte grea și am nevoie foarte mare de permis

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta substanțelor psihoactive Pavel21 Pavel21 Bună ziua In urma cu 1 an jumătate mi a fost suspendat permisul pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive In momentul acela eram perfect ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere sub influenta substantelor interzise mihai2206 mihai2206 Buna seara! V-as ruga sa ma ajutati sa inteleg cateva lucruri. Varul meu, in varsta de 25 de ani, a fost depistat in Bucuresti, la un control de rutina, la ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cu privire la og 29/2023 alinpelin alinpelin Buna ziua, am o nelamurire cu privire la OG 29/2023. Prin Articolul I, alin. 5, se adauga litera: \"g) în baza rezultatului analizei mostrelor biologice ... (vezi toată discuția)