avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In anul 2004 m-am transferat de la un institut de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In anul 2004 m-am transferat de la un institut de proiectare, ...

In anul 2004 m-am transferat de la un institut de proiectare, unde fusesem angajata in 1989. Institutul mi-a dat un document cu toate veniturile permanenta si nepermanente pentru perioada 1989-aprilie 2001.

Acum acest institul (SRL) nu mai are activitate dar exista singurul om din institut fiind administratorul societatii. La solicitarea mea de eliberarea anexei 6 (Lege 360/2023) cu veniturile din perioada 1989-aprilie 2001, acesta refuza categoric desi nu trebuie sa consulte arhive deoarece i-am trimis documentul din 2004. Fiind SRL poate fi atacat in vreun fel pentru eliberarea anexei 6 ? Mentionez ca am probele prin care s-a realizat solicitarea, raspunsul administratorului din octombrie 2024 si pana acum fiind doar: se lucreaza. Este rezolvabila cumva aceasta situatie ? Raspunderea limitata (SRL) se refera si la eliberarea de astfel de documente ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:21, 13 Februarie 2025
Puteti sesiza ITM-ul cu privire la refuzul eliberarii acelei adeverinte.

Art.34 C.mun.
...
(5) La solicitarea salariatului sau a unui fost salariat, angajatorul este obligat sa elibereze un document care sa ateste activitatea desfasurata de acesta, durata activitatii, salariul, vechimea in munca, in meserie si in specialitate.
....
Ultima modificare: Joi, 13 Februarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. un pensionar își va depune la casa de pensii adeverinta ... RUAndreea RUAndreea Bună ziua. Un pensionar își va depune la casa de pensii adeverinta cu venituri si perioadele suplimentare de contribuție pentru recalcularea pensiei, in ... (vezi toată discuția)
Anexa 6 venituri brute pensionari legea 360/2023 hr@deltatelgroup hr@deltatelgroup Buna ziua, Va rog sa imi spuneti care este obligatia angajatorului de a elibera o adeverinta tip Anexa 6, cf. noua lege a pensiilor 360/2023 in vigoare de ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverință vechime Filofteia Deaconu Filofteia Deaconu Bună ziua, Numele meu este Deaconu Filofteia și lucrez în cadrul compartimentului Arhiva al unei instituții publice. Întrebarea mea este dacă ... (vezi toată discuția)